Nyheter

Nu har vi uppdaterat våran prislista och gjort lite ändringar i internetbokningen. Allt för att underlätta för dig som kund så mycket som möjligt!

 

 

Oktober 2017

Under hösten har vi öppet som vanligt förutom fredagen den 3 november då vi har stängt hela dagen. Johanna jobbar fredagar, lördagar och även vissa söndagar, alla tider finns tillgängliga på internetboknigen. Anna och Lisa jobbar på som vanligt.

 

Är du vår nya medarbetare?

 

Vi söker personal till vårt team på Guldsaxen! Är du intresserad, har en godkänd utbildning, gesäll eller en strävan att ta gesäll så tveka inte att höra av dig till oss. Du når oss enklast på info@guldsaxen.se

 

 

Vi är fortfarande mycket uppbokade på salongen, särskilt kvällstiderna och lördagstiderna går åt snabbt. Boka därför din tid i god tid före ditt besök!

 

 

Du har väl inte missat att du nu kan välja till Olaplex till din färgbehandling? Olaplex lagar och multiplicerar hårets svavelbindningar, reslutatet blir ett starkt, frisk och glansigt hår. Vill du veta mer om Olaplexbehandlingarna så är du välkommen att höra av dig till oss eller klicka in på http://olaplex.se